KPI - klíčové indikátory výkonu v podniku - Sonntagová, Marcela (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce analyzuje výkonnost zvoleného výrobního podniku. V její první části jsou vymezeny základní pojmy a metody související s popisovanou problematikou. Hlavním cílem druhé části je zhodnotit současný stav, osvětlit metriky výpočtu indikátorů v podniku, představit jejich cílové a aktuálně dosahované hodnoty. Výstupem jsou návrhy opatření, které povedou k dalšímu rozvoji společnosti a zlepšení dosahovaných výsledků.
KPI - Key Performance Indicators in Company
Keywords: KPI; Factory Scorecard; výkonnost; indikátor výkonu; metrika procesu; výkonnostní cíle; KPI; Factory Scorecard; performance; performance indicator; process metrics; performance targets