Personální hodnocení ve vybraném útvaru ČEZ s. r. o. - Chmelařová, Hedvika (Univerzita Pardubice, 2010)
Diplomová práce je zaměřena na personální hodnocení pracovníků ve společnosti ČEZ Měření, s. r. o., v Hradci Králové. V první části se autorka zabývá pojmem řízení lidských zdrojů, vybranými personálními činnostmi, motivací a stimulací a především cyklem hodnocení pracovníků. Praktická část obsahuje přestavení společnosti ČEZ Měření, s. r. o., a Skupiny ČEZ, dále analýzu jednotlivých prvků systému hodnocení a systému odměňování. Na základě tohoto rozboru jsou navržena doporučení pro zlepšení současného stavu systémů.
Personal evaluation in selected department ČEZ, Ltd.
Keywords: Lidské zdroje; Řízení lidských zdrojů; hodnocení; Odměňování; dotazníkové šetření; ČEZ; Human Resources; Management; Human Resources Management; Evaluation; Remuneration; questionnare