Řízení lidských zdrojů ve vybrané organizaci - Slavíčková, Andrea (Univerzita Pardubice, 2018)
Hlavním tématem této bakalářské práce je řízení lidských zdrojů ve vybrané organizaci. Konkrétně analýza manažerských funkcí. Pro uskutečnění analýzy manažerských činností byla zvolena společnost FRENCL s.r.o. Bakalářská práce se skládá z části teoretické a praktické. Postupně čtenáře seznámí se základními pojmy managementu, řízení lidských zdrojů a manažerskými funkcemi. V praktické části je představen konkrétní podnik včetně analýzy postupných a průběžných manažerských funkcí. Závěrem bakalářské práce dochází ke zhodnocení získaných poznatků a k uvedení návrhů ke zlepšení.
The Human Resource Management in a particular organization
Keywords: management; manažeři; řízení lidských zdrojů; manažerské funkce; management; managers; human resource management; managerial functions