Analýza příjmů měst Přelouče, Lázní Bohdaneč a Chvaletic - Stradiotová, Blanka (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se zabývá analýzou příjmů měst Přelouče, Lázní Bohdaneč a Chvaletic v letech 1994-1995. Je zaměřena na zjištění údajů, zda příjmy jsou dostačující výdajům, a z jakých položek plynou.
Keywords: města; rozpočty; příjmy; Analýza; Přelouč; Lázně Bohdaneč; Chvaletice