Humovo pojetí kauzality - Nečina, Jakub (Univerzita Pardubice, 2013)
Tématem bakalářské práce je pojetí kauzality v díle Davida Huma, jak je formuloval v Pojednání o lidské přirozenosti a později dále rozvinul ve Zkoumání o lidském rozumu.
Hume´s Conception of Causality
Keywords: Hume, David; kauzalita; percepce; Hume, David; causality; perceptions