Racionalizace provozu na trati Zdice - Březnice - Protivín - Machovec, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 1999)
Autor v práci analyzuje současný stav provozu na trati Zdice - Březnice - Protivín, navrhuje racionalizační opatření a posuzuje návrhy i z hlediska ekonomického.
Rationalization of traffic on track Zdice - Březnice - Protivín
Keywords: železniční doprava; trať Zdice - Březnice - Protivín; racionalizace; dálkový přenos dat; zabezpečovací zařízení