Právní konkurence skutkové podstaty trestného činu a přestupku - Fürkle, Roman (Univerzita Pardubice, 1999)
Autor popisuje rozdíl mezi soudními delikty na straně jedné a správními delikty na straně druhé.
Keywords: právo; trestný čin; přestupky; skutková podstata; delikty; správní delikty; soud