Systém zaměstnaneckých benefitů ve vybrané společnosti - Lněnička, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2023)
Cílem této diplomové práce je analyzovat současnou situaci JIP východočeská, a.s. a navrhnout vlastní řešení v systému zaměstnaneckých benefitů. Tato práce se skládá ze dvou částí. První částí je teoretická, která se skládá z kapitol 1, 2 a 3 a jsou v ní rozebrány související pojmy. Konkrétně se jedná o pojmy související se zaměstnáváním lidí a pracovním výkonem, motivací a odměňováním a zaměstnaneckými výhodami. Druhou část této diplomové práce tvoří praktická část, která se skládá z kapitol 4, 5 a 6. Tato část začíná představením společnosti JIP východočeská, a.s., následně probíhá analýza současného stavu, ve které se nachází metodika výzkumu a vyhodnocení dotazníkového šetření. Poslední kapitola je věnována návrhu strategie zaměstnaneckých benefitů v daném podniku.
Employee benefits system in the selected company
Keywords: benefity; odměňování; dotazník; analýza; výzkum; společnost; šetření; strategie; motivace; zaměstnanci; benefits; remuneration; questionnaire; analysis; research; company; survey; strategy; motivation; employees