Vzdálené ovládání aplikací balíčku Mozilla - Mička, Antonín (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se zabývá problematikou vzdáleného ovládání webového prohlížeče v návaznosti na webovou aplikaci. Cílem práce bylo navrhnout takové řešení, které by bylo aplikovatelné v rámci daného systému. Při návrhu se teoreticky vycházelo z již nasazeného řešení, které ale svými parametry a technickým provedením nedokázalo uspokojit nároky na vzdálené ovládání přes síť. V práci jsou též zhodnoceny klady a zápory výsledného řešení
Remote control aplications of Mozilla Suite
Keywords: remote control; web browsers; vzdálené ovládání; Mozilla; webové prohlížeče; Webové aplikace; web applications