Datová podpora na úrovni kontaktního pracoviště Úřadu práce pro státní sociální podporu - Hájek, Josef (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce se zaměřuje na analýzu datových potřeb na kontaktním pracovišti Úřadu práce Státní sociální podpory v Kutné Hoře. Dále se také zabývá problematikou strukturovaného a objektově orientovaného konceptuálního datového modelování. K modelování objektů reality využívá jazyka UML resp. E-R diagramu, který je tvořen v softwaru MS Visio resp. DiaCZe.
Data support on a level of contact workplace of the Employment bureau for a state social support
Keywords: státní sociální podpora; datové modelování; strukturovaný a objektově orientovaný přístup; diagram aktivit; diagram případu užití; ER Diagram; dimenzionální modelování; social support; data modeling; structured and object-oriented approach; activity diagram; use case diagram; ER Diagram; dimensional modeling