Požadavky zákazníků jako východisko pro určení rozsahu softwarového projektu - Hudec, Aleš (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce se zabývá postupem návrhu metody pro tvorbu odhadu rozsahu (pracnosti) informačních systémů ve fázi zahájení projektu.
Customer requirements are the method by which the scope of a software project can be determined
Keywords: softwarové projekty; požadavky; odhady rozsahu; expertní odhady; use case point; functional point; software projects; requirements; estimations of scope; expert´s estimation