Návrh inovačních změn ve společnosti Frimark-CZ, s.r.o. - Pavlasová, Petra (Univerzita Pardubice, 2009)
Cílem diplomové práce je analýza inovací ve společnosti Frimark-CZ, s.r.o. se sídlem v Pardubicích, a zjištění, zda by společnost měla možnost čerpat peněžní prostředky z vybraných dotačních programů na její plánované inovace. Práce se zabývá podstatou marketingu jako takového, popisuje produkt, inovace a inovační proces. Dále se zabývá zaváděním nových výrobků na trh a jejich problémy, klasifikací operačních programů a navržením inovačních změn, na které je vhodné čerpat prostředky z fondů Evropské unie.
The innovation suggestion in the company Frimark-CZ, Ltd.
Keywords: produkty; výrobky; Inovace; Dotace; Operační programy; Marketing; products; Innovation; subsidies; operational programs