Syntéza a NMR spektra organocíničitých derivátů vybraných hydroxykarboxylových kyselin - Micák, David (Univerzita Pardubice, 2000)
Zevrubnějšímu studiu byly podrobeny některé karboxyláty tributylcíničité. Jsou uvedeny syntézy, výsledky studia struktury a vlastností.
Synthesis and NMR spectra of organotin(IV) derivates of selected hydroxycarboxylic acids
Keywords: karboxyláty; syntézy; struktura; organocíničité sloučeniny