Informovanost těhotných žen o ambulantním porodu - Kolářová, Tereza (Univerzita Pardubice, 2021)
Bakalářská práce se zabývá problematikou propuštění novorozence a matky do domácího prostředí před uplynutím 72 hodin od narození novorozence, novorozeneckým screeningem a péčí o ženu a dítě komunitní porodní asistentkou v domácím prostředí. Praktická část práce měla zjistit, jak jsou ženy o ambulantním porodu iformované, a následně pro ně byl vytvořen informační leták.
Awareness of pregnant women about outpatient birth
Keywords: ambulantní porod; novorozenci; screeningová vyšetření; informovanost; outpatient birth; newborns; screening examinations; awareness