Marketingový průzkum dopravní obslužnosti v regionu Hradec Králové - západ - Průša, Petr (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se zabývá otázkami realizace a vyhodnocením marketingových dopravních průzkumů a současným stavem dopravní obslužnosti.
Keywords: autobusová doprava; linková doprava; marketingový průzkum; Dopravní obslužnost