Analýza pracovního místa v institucích finanční správy - Fleischmanová, Dominika (Univerzita Pardubice, 2023)
Tato práce se zabývá analýzou pracovního místa v institucích finanční správy. V práci bude popsáno řízení lidských zdrojů a analýza pracovního místa. Dále budou analyzovány rozhovory s pracovníky finančního úřadu a poté anketa se studenty. Poslední částí této práce je doporučení autora.
Job analysis in institutions of financial management
Keywords: řízení lidských zdrojů; finanční správa; analýza pracovního místa; rozhovory; human resources management; financial management; job analysis; interviews