Řízení zásob režijního materiálu u firmy Bosch diesel, s. r. o. Jihlava - Jednota, Martin (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá problematikou řízení zásob režijního materiálu, zaměřuje se na dělení, skladování a optimalizaci zásob. Přibližuje užívané metody pro řízení zásob.
Conducting inventory of indirect material in Bosch diesel, s. r. o. Jihlava
Keywords: Logistika; Zásobování; zásoby; Řízení zásob; Nákup