Rizika úvěrových produktů a zadluženost domácností - Běhounková, Anna (Univerzita Pardubice, 2021)
Cílem práce je vymezit rizika úvěrových produktů a charakterizovat spotřebitelské úvěry v České republice. Práce se bude dále zabývat poskytováním spotřebitelských úvěrů a s tím související novelou č. 257/2016 Sb. Následovně se bude zabývat zadlužením domácností a jejich možnostmi řešení, včetně odkladu splátek, prodeje majetku a osobního bankrotu.
Credit products risks and household indebtedness
Keywords: úvěrové produkty; spotřebitelský úvěr; zadluženost; credit products; consumer loan; indebtedness