Hodnocení finanční situace Elektrárny Opatovice a.s. - Konvalinová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zaměřila na finanční analýzu akciové společnosti Elektrárny Opatovice pomocí poměrových ukazatelů.
Evaluation financial situation of Elektrárny Opatovice a.s.
Keywords: Finanční analýza; poměrové ukazatele; kapitálový trh; rentabilita; Zadluženost; likvidita; Elektrárna Opatovice