Programový generátor trendů - Bárta, Václav (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce pojednává o implementaci aplikace generující trendy s možností rušení a zobrazení těchto trendů. Součástí práce je seznámení s problematikou trendů, jejich generování a rušení, popis formátu XML a s ním souvisejícími technologiemi, dále popis metod zpracování XML dokumentů v jazyce Java a popis vývoje aplikace. Aplikace byla vytvořena s využitím těchto technologií: XML, XSD, XSLT, JAXB, Java, JFreeChart, Swing.
Software trend generator
Keywords: programové generátory; trend; rušení; XML; XSD; Java aplikace; JAXB; JFreeChart; software generators; jam