Die Satzarten - Vojta, Martin (Univerzita Pardubice, 2001)
Práce se zabývá rozdělením větných druhů, porovnává rozdíly v pojetí ostatních gramatik, popisuje problematiku určování větných druhů a praktickou výuku jednoho z větných druhů.
Druhy vět
Keywords: větné druhy; rozdělení; určování; Gramatika; výuka jazyků