Analýza prodeje finančních produktů na specializovaných přepážkách - Krejčí, Hana (Univerzita Pardubice, 2014)
Bakalářská práce pojednává o České poště, s. p., a aliančních partnerech, se kterými Česká pošta, s. p., spolupracuje. Následně se zabývá analýzou systému prodeje produktů, ze které vychází navržené varianty zvýšení efektivity prodeje.
The analysis of the sale of financial products at the specialized counters
Keywords: specializovaná přepážka; alianční partneři; Česká pošta; finanční produkty; specialized countera; allied partners; Czech post; financial products