Marketing sociálních podniků pohledem teorie důvěry - Oulická, Bára (Univerzita Pardubice, 2016)
Bakalářská práce s názvem "Marketing sociálního podniku pohledem teorie důvěry" se zaměřuje na vymezení pojmů sociálního podniku a sociální ekonomiky, představuje jednotlivé sociální podniky v Pardubickém kraji. Práce se věnuje také znevýhodněným skupinám osob na trhu práce. Vymezuje pojmy marketing a komunitní plánovaní, důležitou částí je popsání důvěry. Praktická část je věnována rozhovorům s řediteli sociálních podniků a jejich zákazníky.
Marketing of Social Enterprises from the Point of the Theory of Trust
Keywords: sociální podniky; sociální ekonomika; marketing; komunitní plánování; důvěra; social firms; social economy; marketing; community planning; trust