Analýza informačního systému obce Svatý Jiří - Chládková, Jitka (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zabývá možností využití GIS v oblasti evidence nemovitostí v obci Svatý Jiří.
The analysis of information system of municipality Svatý Jiří
Keywords: nemovitosti; Informační systémy; obce; Svatý Jiří; evidence; Geografické informační systémy