Taktová osobní doprava v českobudějovickém uzlu - Nedomlel, Petr (Univerzita Pardubice, 2000)
Řešení zavedení taktového uspořádání jízdního řádu v českobudějovickém uzlu, aplikace tohoto systému na páteřních tratích.
Timing passanger traffic at the railway junction České Budějovíce
Keywords: železniční doprava; osobní doprava; Grafikon vlakové dopravy; taktový jízdní řád