Realizace firemní účasti na veletrhu - Kubizňáková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá přípravou a možnostmi řešení firemní expozice na veletrhu. Objasňuje proces plánování a harmonogram činností veletržní prezentace. V úvodu práce jsou uvedeny souhrnné informace o firmě a její komplexní činnosti. Na základě těchto informací je ve třetí kapitole vypracován projekt firemní účasti na veletrhu.
Implementation of the company's participation at a trade fair
Keywords: trade fairs; presentations; projectc; veletrhy; prezentace; projekty