Návrh a implementace bezdrátové sítě na Střední průmyslové škole v Novém Městě nad Metují - Krasek, Jáchym (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na implementaci bezdrátové datové sítě do reálného prostředí Střední průmyslové školy v Novém Městě nad Metují. Práce obsahuje analýzu původního stavu školní sítě, návrh úprav, spektrální analýzu v pásmu 2,4 GHz a analýzu bezpečnosti bezdrátové sítě.
Design and Implementation Wireless Network in Střední průmyslová škola v Nové Město nad Metují
Keywords: 802.11; WiFi; spektrální analýza; AirMagnet; bezdrátové sítě; počítačové sítě; spectrum analysis; wireless networks; computer networks