Role vedoucího pracovníka veřejné správy - Franková, Eva (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce pojednává o právech, povinnostech vedoucího pracovníka veřejné správy, o požadavcích na něho kladených a o jeho řídící činnosti.
Role of the manager of public administrations
Keywords: vedoucí pracovník; řízení; veřejná správa