Mezinárodní doprava pro cizí potřeby s využitím navigačních systémů - Metzner, Peter (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor se v práci zaměřuje zejména na kalkulaci vlastních nákladů přepravy, tvorbu ceny a srovnání variant bez a s použitím systému kombinované dopravy RoLa. Dále pojednává o využití informačních systémů v přepravě.
International transport for foreign needs with utilization of the navigational systems
Keywords: mezinárodní doprava; silniční nákladní doprava; kalkulace nákladů; navigační systémy; Kombinovaná doprava