Správní řízení odvolací - Chaloupka, Lubomír (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v práci zabývá základními právními pojmy týkajícími s eveřejné správy a správního práva. Popisuje historický vývoj správního procesu, správní odvolací řízení a problémy vyplývající z jeho legislativní úpravy. Součástí práce jsou i aplikační návrhy.
Appeal in administrative law procedure
Keywords: správní řízení; odvolání; správní právo; veřejná správa