Vysokorychlostní železnice v Maroku - Drdla, Pavel (My University, 2021)
V článku byly zmíněny základní informace o nedávno zprovozněné první vysokorychlostní železniční trati v Maroku, současně i první této trati v Africe.
High Speed Railway in Morocco
Keywords: vysokorychlostní železnice; Maroko; železniční doprava; high speed railway; Morocco; railway transport