Zpracování programu místního rozvoje města Pardubic se zaměřením na bytovou politiku - Humpálová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zaměřila na bytovou politiku města Pardubic. Součástí je i pojednání o její minulosti a budoucnosti rozvoje této oblasti.
The Elaboration of the Pardubice's regional development document focused on the housing politics
Keywords: města; Pardubice; Regionální rozvoj; bytová politika