Technologie přepravy cukrové řepy na řepné kampani a její zefektivnění - Čáp, Josef (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato práce je zaměřena na technologii přepravy cukrové řepy a její zefektivnění. Nejprve je poukázáno na stávajíci technologii přepravy cukrové řepy. Dále je práce zaměřena na problematiky přepravy na řepné kampani. V poslední části autor navrhuje zefektivnění přepravy. Celková práce je pak shodnocena v závěru bakalářské práce.
Optimization of sugar beet transportation technology during harvest season
Keywords: cukrová řepa; vozidla; technologie; cukrovary; nakládka; sugar beets; vehicles; technology; sugar beet faktory; loading