Rodinné podnikání v České republice - Kirilievnina, Liliia (Univerzita Pardubice, 2021)
Diplomová práce se věnuje problematice rodinného podnikání v České republice. V teoretické části práce jsou vymezeny základní pojmy a specifika spojené s rodinným podnikáním, jeho vývoj v České republice a komparace se zahraničím. Dále jsou také představeny různé organizace podporující rodinné podniky v České republice. Analytická část práce se zabývá finanční a strategickou analýzou vybraného rodinného podniku. Na základě provedených analýz byl sestaven podnikatelský plán pro další rozvoj podniku.
Family business in the Czech Republic
Keywords: rodinné podnikání; SWOT analýza; analýza PESTLE; nástupnictví; podnikatelský plán; family business; SWOT analysis; PESTLE analysis; family business succession; business plan