Reforma veřejné správy - Rybová, Jana (Univerzita Pardubice, 2010)
V první části bakalářské práce je shrnuta charakteristika veřejné správy. Druhá část se věnuje vývoji veřejné správy od roku 1989. Třetí část je tvořena popisem fází reformy veřejné správy v samostatné České republice. Čtvrtá část se věnuje současné podobě veřejné správy, především e-Governmentu a v závěrečné části je shrnut dopad reformy veřejné správy na město Kopidlno.
Reform of public administration
Keywords: E-Government; obce; reformy; Kopidlno; veřejná správa; municipalities; reforms; Public Administration