Skončení pracovního poměru - Volmutová, Gabriela (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá skončením pracovního poměru, zánikem pracovně právních vztahů, povinnostmi zaměstnavatele při skončení pracovního poměru.
Termination of employment
Keywords: Pracovní poměr; pracovněprávní vztahy; výpověď