Rozdíl v přístupu učitelů k žákům na základní a speciální škole - Půhoná, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce se snaží zjistit rozdíl v přístupu učitelů k žákům na základní škole a základní škole speciální. S tím souvisí i práce učitelů s Rámcovým vzdělávacím programem pro základní vzdělávání a s Rámcovým vzdělávacím programem pro obor vzdělání základní škola speciální. Práce se také zabývá integrací žáka se speciálními vzdělávacími potřebami do běžné školy a prací asistenta pedagoga.
A different approach to students from elementary school and particular school on the part of their teachers
Keywords: asistenti pedagoga; Rámcový vzdělávací program; základní školy; žáci; teachers assistant; Framing educational programme; primary schools; pupils