Zavedení taktové dopravy na trati Plzeň hl.n.- Domažlice, při stávající dopravní infrastruktuře - Procházka, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2010)
Diplomová práce se zabývá návrhem taktové dopravy na trati Plzeň ? Domažlice. Práce respektuje stávající stav dopravní infrastruktury a z něho vyplývající technicko ? technologická omezení konstrukce jízdního řádu, tak aby bylo dosaženo reálného železničního provozu, ale v taktové dopravě na této trati.
Itroduction of tact transport on the route Plzeň hl. n. - Domažlice at the existing transport infrastructure
Keywords: Jízdní řád; takt; perioda; interval; tact timetable; tact; period; interval