Design deskové hry - Skácelík, Jan (Univerzita Pardubice, 2024)
Práce se zabývá návrhem deskové hry Sumo. Součástí je definice základních pojmů hra, desková hra, design deskových her podle cílových skupin. Výstupem práce bude návrh designu uvedené deskové hry s využitím vybraných SW nástrojů.
Board game design
Keywords: hry; karty; desky; figurky; kostky; games; cards; boards; pieces; dice