Vnímání vztahu hospodářské činnosti a životního prostředí ve vybraných firmách v Kolíně - Franclová, Alena (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce je koncipována do dvou částí. V první části jsou obsaženy poznatky o daném tématu s návazností na světové a domácí představitele zabývající se tématikou průmyslu a jeho vlivem na životní prostředí. Druhá část je zaměřena na konkrétní výrobní závody a na jejich vliv na životní prostředí ve městě Kolín.
Some perspectives on the relationship of economy and evironment in selected companies in Kolín
Keywords: hospodářská činnost; Životní prostředí; Kolín; Průmysl