Elektronické iniciační systémy pro civilní použití - Pilná, Iveta (Univerzita Pardubice, 2013)
Obsahem práce je souhrn informací o elektronických iniciačních systémech pro civilní pouţití. Jsou zde vybrány a detailněji popsány některé elektronické iniciační systémy dostupné jak v České republice, tak na světovém trhu.
Electronic Initiation Systems for Civil Applications
Keywords: elektronické iniciační systémy; rozněcovadla; rozbušky; i-kon; uni tronic; eDev; AXXIS; SmartShot; DigiShot; DigiShot Plus; Electronic Initiation Systems; initiator; detonator; i-kon; Unitronic; eDev; Axxis; SmartShot; DigiShot; DigiShot plus