Příklady kybernetických útoků - Janoušek, Petr (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce je zaměřena na rozšíření studijních materiálů předmětu Bezpečnost informačních systémů. Teoretická část se zabývá podrobným popisem vybraných kybernetických útoků a obraně proti nim. Praktická část se zabývá tvorbou studijních materiálů, respektive cvičení na vybrané kybernetické útoky pro výše zmíněný předmět.
Examples of cyber attacks
Keywords: kybernetické útoky; kybernetická obrana; praktické příklady; XSS; BeEF; SQL injection; eskalace privilegií; cyber attacks; cyber defense; practical examples; XSS; BeEF; SQL injection; privilege escalation