Šrí Ramana Mahárši a jeho vliv na českou mystiku - Čížková, Štěpánka (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce zachycuje vliv Šrí Ramana Maháršiho na českou duchovní scénu, přibližuje životní osud a učení Šrí Ramana Maháršiho a nastiňuje šíření jeho učení do Evropy, zvláště do České republiky.
Sri Ramana Maharshi and his influence on the Czech mysticism
Keywords: Šrí Ramana Mahárši; mystika; Česko; šíření