Firemní doprava ve společnosti Foxconn CZ - Cimrová, Andrea (Univerzita Pardubice, 2009)
Diplomová práce se zaměřuje na přepravu osob do společnosti Foxconn CZ. Společnost Foxconn CZ je velká mezinárodní organizace, která zaměstnává hodně lidí z širokého okolí. S tím úzce souvisí, aby měla společnost zajištěnou přepravu svých zaměstnanců do zaměstnání. Cílem této práce je snížení nákladů pro společnost Foxconn CZ za tuto firemní dopravu.
Internal and personal transport in company Foxconn CZ
Keywords: Foxconn CZ; Transport Services; Road transport; passengers transport; společnost Foxconn CZ; Dopravní obslužnost; silniční doprava; přeprava osob