Marketing ČSKD- INTRAS, a.s. - Harviš, Michal (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se zabývá popisem marketingových aktivit ČSKD - INTRANS, organizací marketingu a nástroji pro styk s obchodním partnerem.
Keywords: Marketing; zasilatelství; promotion; průzkum trhu; kompetence; ČSKD - INTRANS a.s.