Provozování vleček podle zákona č. 266/1994 Sb. o dráhách - Bek, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce shrnuje poznatky z oblasti provozování vleček podle nového zákona č. 266/1994 Sb. o drahách platného od 1. ledna 1995.
Keywords: Železnice; vlečky; zákony