Inovační proces v odštěpném závodu Synthesia Pardubice - Semtín - Bečicová, Petra (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce je zaměřena na inovační proces podniku a vyhodnocení ekonomické efektivnosti investičního zaáměru.
Innovation process in Synthesia Pardubice - Semtin
Keywords: inovační strategie; Investice; ekonomické vyhodnocení; investiční záměr; Synthesia Pardubice