Optimalizace metody PCR pro detekci plísní rodu Fusarium - Svobodová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce je zaměřena na optimalizaci metody polymerasové řetězové reakce pro detekci plísní rodu Fusarium vyizolovaných z potravin a krmiv a produkujících trichothecenové mykotoxiny.
Optimization of PCR method for detection of Fusarium
Keywords: polymerázové řetězové reakce; trichotheceny; mykotoxiny