Rozpouštěcí potenciometrie na nertuťových elektrodách - Stočes, Matěj (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá potenciometrickou rozpouštěcí analýzou na bismutových filmových elektrodách. Věnuje se optimalizaci koncentrace Bi3+, coby zdroje pro vytváření filmu bismutu a jakožto specifického oxidantu v režimu rozpouštěcí potenciometrie. Práce zahrnuje i studii chování elektrod v komplexotvorných prostředích.
Stripping potenciometry at non-mercury electrodes
Keywords: rozpouštěcí potenciometrie; filmové elektrody; uhlíkové pastové elektrody; Bismutové elektrody