Branding a vizuální identita herního vývojářského studia - Levek, Vojtěch (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce se zabývá tvorbou brandingu a vizuální identity herního vývojářského studia. Jedná se o tvorbu loga, mockupů, ale také designové části webových stránek. Zde jde především o kódovací jazyky HTML a CSS.
Branding and Visual Identity of a Game Development Studio
Keywords: branding; webové stránky; videohry; logo; HTML; CSS; branding; website; videogames; logo; HTML; CSS